• ۱۳۹۷ يکشنبه ۱ مهر
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۱۰/۱۱
بیمارستان رازی چالوس ، پاسخگوی درمان مردم غرب مازندران

بیمارستان رازی چالوس، پاسخگوی درمان مردم غرب مازندران

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس، این مرکز را تنها بیمارستان تامین اجتماعی غرب مازندران برشمرد که نیازهای درمانی بسیاری از مردم را تامین کرده و با توجه به ارائه خدمات جنرال، دسترسی به خدمات گوناگون درمانی از جمله چشم پزشکی، ارتوپدی و ارولوژی را برای بیمه شدگان میسر می کند.
وی با اشاره به ارائه خدمات این مرکز از نگاه آمار گفت: در سال 95 حدود 152 هزار بیمار در بخش درمان سرپایی و حدود 5 هزار نفر در بخش درمان بستری پذیرش شدند. همچنین در این سال بیش از سه هزار نفر نیز جراحی شدند.

این پزشک عمومی با بیان اینکه بیمارستان در برخی از رشته های تخصصی با کمبود پزشک مواجه است، اظهار داشت: این کمبود به ویژه در زمینه متخصصان مغز و اعصاب و رادیولوژی مشهودتر است. متاسفانه همکاری پزشکان با مراکز عمومی غیردولتی در این استان بسیار ضعیف است.
دکتر درویش در خصوص وضعیت تجهیزات و امکانات بیمارستان تصریح کرد: سازمان در تامین و تدارک تجهیزات پزشکی اعم از مصرفی و غیر مصرفی کوتاهی نداشته و در حال حاضر شرایط مطلوب برای بیمه شدگان فراهم است. این مرکز همواره آن دسته از تجهیزات نیازمند به روز رسانی شدن را ارزیابی و اعلام می کند. اخیراً نیز با جذب پزشک متخصص ارولوژی، تجهیزات مورد نیاز این رشته نیز نیازسنجی و اطلاع رسانی شده تا در مرحله اقدام قرار گیرد.
وی اجرای طرح ارتقای هتلینگ بیمارستانی را از مهمترین برنامه های در دست اجرای این مرکز بیان کرد و افزود: انجام دادن اقداماتی از جمله استانداردسازی فضای فیزیکی بخش ها و حفظ و نگهداری صحیح زیر ساخت ها و فضاها از جمله اقدامات بیمارستان در این حوزه کاری است. همچنین نگهداری سلامت عملکرد تجهیزات و پیگیری تکمیل کادر نیروی انسانی بر اساس تشکیلات بودجه از برنامه های مهم بیمارستان را تشکیل می دهد.

رئیس بیمارستان رازی چالوس تلاش برای کاهش درصد سزارین و افزایش رضایتمندی مراجعه کننده ها، بیماران و کارکنان را از دیگر اهداف مهم برشمرد و گفت: همچنین پیاده سازی اعتباربخشی و اجرای برنامه های عملیاتی ساخت اتاق عمل سوم و مرکز سی تی اسکن از برنامه های در دست اقدام است. دکتر درویش با اشاره به عمده ترین چالش این مرکز شامل کمبود نیروی انسانی در ردیف های بلاتصدی، کمبود نیروهای متخصص و محدود بودن فضای فیزیکی اظهار داشت. مهمترین نارضایتی و شکایات مراجعه کنندگان محدود بودن فضای بیمارستان مانند سالن انتظار، داروخانه، پذیرش، درمانگاه تخصصی و اورژانس می باشد و از همین رو ایجاد فضای مناسب از اولویت های امور بیمارستان است.

اظهار نظرات | 0 نظر
Page Generated in 4/5159 sec