زمان انتشار: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تير ساعت 08:20 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۴/۴/۲۴ ساعت 12:09    تعداد بازدید: 795    کد مطلب: 17457

انجام اعمال جراحی پوست در بیمارستان دکتر غرضی
بیمارستان دکترغرضی اقدام به راه اندازی اعمال جراحی پوست در این مرکز کرد.

دکترمهدی ناقوسی با اعلام خبر راه اندازی اعمال جراحی سرپایی پوست در بیمارستان دکترغرضی گفت: به منظور رفاه حال بیمه شدگان و کاهش
هزینه های درمانی این عزیزان ، اتاق عمل اورژانس این مرکز در روزهای دوشنبه اقدام به پذیرش و انجام اعمال جراحی پوست کرده است.
رییس بیمارستان دکترغرضی خاطر نشان کرد: قبلا برخی اعمال جراحی سرپایی در درمانگاه پوست انجام می شد
وی افزود:  باتوجه به اینکه این اعمال دراتاق عمل اورژانس انجام می شود، کلیه فرایند ها اعم ازپذیرش وتشکیل پرونده ،عمل جراحی و ثبت گزارش عمل مطابق شرایط استاندارد انجام می پذیرددکتر ناقوسی تعداد اعمال جراحی که درهرماه دراین مرکزانجام می شود را بین 60تا70عمل اعم از ضایعات خوش خیم وبدخیم،کیست های پوستی،تومورهای زیرجلدی، انواع محدود کانسرهای پوستی،بیوپسی،درمان ضایعات زگیل،کرایوتراپی ،کورتزاسیون و جراحی ضایعات مخاطی دهان  برشمرد.
رییس بیمارستان دکترغرضی بابیان این مطلب که اطلاع رسانی به کلیه مراکز درمانگاهی استان انجام شده است تصریح کرد: درصورت افزایش تعداد بیماران ،امکان افزایش روزهای اعمال جراحی پوست به دو روز درهفته برای کلیه بیمه شدگان استان وجود دارد.دکترناقوسی افزود: کلیه مراحل تشخیصی پاتولوژی وسایرمراحل درمانی پس ازعمل نیز در همین مرکز انجام می شود.
وی تاکید کرد: با ارایه این خدمت  از پرداخت هزینه های درمانی به مراکز خصوصی توسط بیمه شدگان تامین اجتماعی استان که از اقشارکارگری و آسیب پذیرجامعه اند  جلوگیری می شود .