• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
  • Monday, August 19, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۷ دوشنبه ۸ مرداد، ساعت 16:04
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۵/۸
بر اساس اعلام ارزیابی های انجام شده سازمان تامین اجتماعی ،بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) در جایگاه سوم بین بیمارستانهای 100 تا 200 تختخوابی سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی :  دکتر فضل الله داود آبادی  گفت: بر اساس راهبرد پایش مستمر عملکرد بخش های مختلف درمان سازمان تامین اجتماعی و اعلام نتایج ارزیابی های انجام شده  از بین بخش های اورژانس بیمارستان های ١٠٠ تا ٢٠٠ تختخوابی بیمارستان های تامین اجتماعی ،بخش اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) موفق به کسب رتبه سوم  کشوری  گردید.

رییس بیمارستان امام رضا (ع) اظهار داشت :سازمان تامین اجتماعی در کشور ٢١ بیمارستان در سطح  ذکر شده دارد که بر اساس ٢٢ شاخص به طور مستمر  توسط معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی ارزیابی می شود.

وی خاطر نشان کرد: در سه ماهه نخست امسال بیش از ٤ هزار ٤٠٠ بیمار به بخش اورژانس  بیمارستان برای دریافت خدمت مراجعه نموده است که با توجه به حضور متخصصان طب اورژانس و سایر متخصصان و همچنین تیم پرستاری ، اقدامات درمانی لازم انجام شده است.