• ۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
  • Sunday, September 22, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير، ساعت 10:11
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۴/۲۶
همزمان با هفته تامین اجتماعی نماینده ولی فقیه دراستان گیلان در دیدار مدیران و کارکنان تامین اجتماعی استان ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی گفت: خدمات سازمان تامین اجتماعی امروز بعنوان یکی از مهمترین پیش نیازهای حقوق شهروندی است.

نماینده ولی فقیه دراستان با اشاره به مسوولیت نظام برای تامین آینده و بهداشت افراد جامعه افزود: خداوند به انسان توان و امکانات داده تا تلاش کنند زندگی آبرومندانه ای برای خود فراهم کند و این حق همه انسانها است . آیت ا... قربانی خطاب به همکاران  تامین اجتماعی استان گفت: بهترین عبادت خدمت به خلق است یعنی همان مسوولیتی که بعهده شما گذاشته شده است لذا در خدمت به خلق شتاب کنید و تاخیر در کار نیاندازید.
در ادامه ایشان با اشاره به اینکه آبرو گذاشتن برای رفع مشکل مردم از نماز شب هم اجری بیشتری دارد گفت باید سعی کرد رضایت خداوند را جلب نماییم.
در آغاز این دیدار دکتر شهدی نژاد مدیر درمان با اشاره به رضایتمندی بیمه شدگان از خدمات مراکز درمانی و همچنین رضایت بالای ٩٦درصدی بستری شدگان در بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) گفت : بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) رشت علاوه بر لحاظ کیفیت که از وزارت بهداشت در اعتبار سنجی بین بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان  بالاترین امتیاز را کسب نمود از لحاظ طرح ارتقاء هتلینگ  با اعتباری  نزدیک به ٤٠میلیارد ریال بهترین فضا را برای بیمه شدگان فراهم نموده است.
دکتر شهدی نژاد یاد آور شد که برای رضایت مردم تلاش بسیاری شده و هنوز خیلی کار باید انجام شود ایشان به برخی از تلاش های انجام شده در سال ٩٥ مثل طرح حذف فیزیکی دفترچه های درمانی ، تشکیل پرونده الکترونیکی و همچنین خرید  دستگاه پیشرفته ام آر آی اشاره نمود.