• ۱۳۹۸ يکشنبه ۳ شهريور
  • Sunday, August 25, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد، ساعت 11:07
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۵/۹
جلسه هماهنگی راهبردی پاسخ به بلایا و شناسایی نیازهای منطقه در این خصوص در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان برگزار گردید. در این جلسه از ارگان های شهری متولی اقدامات بحرانی در منطقه جهت ایجاد هماهنگی و ثبت مباحث فنی دعوت به عمل آمد .

جلسه هماهنگی راهبردی پاسخ به بلایا در تاریخ 96/05/09 در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان و با دعوت از ارگان های شهری متولی اقدامات بحرانی برگزار گردید .

در این جلسه نمایندگان محترم و گرانقدر  فرماندهی نیروی انتظامی ، پلیس راهور ، اداره آب و فاضلاب ، آتش نشانی ، امداد شهرستان ، شبکه بهداشت و بهزیستی شهرستان تاکستان حضور داشتند .

مسئولین محترم ارگان های دعوت شده در ابتدای جلسه از اتاق EOC بیمارستان بازدید و توضیحاتی در خصوص این واحد و اقدامات انجام گرفته توسط این مرکز در خصوص مدیریت بحران و نیز پتانسیل های موجود در مرکز در مواقع بحران و بلایا توسط ریاست و مدیریت بیمارستان ارائه گردید.

در ادامه این جلسه مسئولین محترم در خصوص ابعاد مختلف هماهنگی های فی مابین بیمارستان و ارگان های شهری متولی اقدامات بحرانی به بحث و تبادل نظر پرداختند  و چگونگی مدیریت هرچه بهتر در شرایط اضطراری و بحرانی بررسی گردید .