• ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ مرداد
  • Tuesday, August 20, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ شنبه ۲۸ مرداد، ساعت 12:40
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۵/۲۹
در پی افتخارات متعدد بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان و ارائه تعداد زیاد تجارب برتر و ایده های مختلف در سطح کشور آقای دکتر درخشان معاون درمان سازمان تامین اجتماعی و آقای اسدی رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کل کشور از این مجموعه بازدید نمودند .

بازدید آقای دکتر درخشان و آقای اسدی از بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان پنج شنبه مورخ 96/05/26

در ابتدای این مراسم آقای دکتر سلیمانی در مورد اقدامات انجام شده  و افتخارات کسب شده در این مجموعه توضیح دادند .

آقای دکتر درخشان درسخنرانی خود فرمودند اقدامات انجام شده در این مرکز در نوع خود بی نظیر بوده و می بایست این اقدامات در سطح کشور جاری گردد .

همچنین وی در خصوص همکاری تنگاتنگ این بیمارستان با کانون بازنشستگان در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به این عزیزان و اجرای طرح خانه برای ریشه ابراز خرسندی کردند.

آقای اسدی نیز در این خصوص ابراز رضایت نمودند و فرمودند که این سطح از تعاملات بین بیمارستان و کانون ستودنی است و می بایست در سایر مراکز استان ها نیز اجرایی گردد .

همچنین لوح تقدیری از طرف کانون بازنشستگان جهت همکاری های انجام شده در جهت حفظ سلامت بازنشستگان منطقه  به آقای دکتر سلیمانی اهداء شد.

همچنین توضیحاتی در خصوص تجارب برتر بیمارستان توسط مسئولین واحدها داده شد .

در ادامه دکتر درخشان از بخش های درمانی و واحدهای مختلف بیمارستان بازدید نمودند .

ایشان در بازدید خود خاطر نشان نمودند اقدامات منحصر به فردی در این مجموعه انجام شده که مستلزم حمایت و همراهی مسئولین گرامی میباشد .

در خلال بازدید تعدادی از بیماران و مراجعین به آقای دکتر درخشان مراجعه نمودند و از روند پیگیری های امور در مجموعه اعلام رضایت نمودند که این امر گواه برنامه ریزی های صحیح ، هدایت و راهبری صحیح مجموعه توسط مسئولین محترم و همکاری صمیمانه تمامی اعضای بیمارستان بود.

همچنین طی دعوتی که از بازنشستگان گرامی تحت پوشش طرح خانه برای ریشه به عمل آمده بود به این عزیزان گل اهداء شد .