زمان انتشار: ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر ساعت 13:48 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۶/۷/۱۵ ساعت 13:48    تعداد بازدید: 358    کد مطلب: 49057

با حضور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی؛
فاز اول ارتقای هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی تربت حیدریه افتتاح شد
فاز اول ارتقای هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی رازی تربت حیدریه در استان خراسان رضوی با حضور دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ، دکتر ربیعی که به منظور افتتاح چند پروژه به شهرستان تربت حیدریه سفر کرده است، در این سفر ارتقای هتلینگ بخش های زنان و جراحی عمومی بیمارستان تامین اجتماعی رازی این شهرستان را مورد افتتاح قرار داد و سپس از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و باکارکنان گفتگو کرد.

هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی رازی تربت حیدریه در زمینی به مساحت یک هزار و ۳۰۰ مترمربع اجرا شده و برای راه اندازی این بخش ۳۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. استانداردسازی فضاها، استفاده از روانشناسی رنگ از ویژگی های این مرکز است و از سال ۸۲ نظام ایزو مدیریت کیفیت در این بیمارستان پیاده سازی شده است.

همچنین دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عیادت بیماران بستری در بیمارستان تامین اجتماعی رازی تربت حیدریه پرداخت و در جریان خدمت رسانی به آنها قرار گرفت.

گفتنی است، طرح ارتقای هتلینگ در  بیمارستانهای تامین اجتماعی سراسرکشور با هدف افزایش رضایت بیمه شدگان اجرایی شده است.