• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۱۰/۵
در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان برگزار شد

جشنواره یلدا

به مناسبت شب یلدا جشنواره یلدا در بیمارستان برگزار شد . در این مراسم همچنین مسابقه انتخاب بهترین دسر ، پرتاب حلقه برای همکاران خانم و مسابقه لبوخوری برای همکاران آقا برگزار گردید .

خانم مشفق مدیریت بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان اظهار نمود: یکی ازارزشهای بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان کارگروهی و نشاط سازمانی است و همچنین با توجه به محورهای چهارگانه بیمارستانهای ارتقاء دهنده سلامت که محورسلامت کارکنان درسنجه های عالی نیز مورد تاکید قرارگرفته است ،بیمارستان طی استراتژیهای معین و برنامه های عملیاتی متنوع در طی این ٥ سال اخیر تلاش نموده تا راهبردهای شش گانه درکارکنان را درمرکز اجرایی نماید و فعالیتهایی مانند اجرای مسابقات طناب کشی و پرتاب حلقه، جشنواره های غذا و آدم برفی ،تجهیز سالن های ورزشی برای پزشکان و کارکنان ، اندازه گیری BMI پرسنل، و تجویز رژیم غذایی متناسب برای آنان زیر نظر کارشناس تغذیه، اندازه گیری آنزیم های کبدی کلیه کارکنان،تهیه غذای میان وعده توسط همکاران غیرآشپز و سرو به کلیه کارکنان ،تهیه کیک خداحافظی درشب یلدا جهت کارکنان بازنشسته سال آینده ، تهیه و توزیع پکیج ویژه شب یلدا و چهارشنبه سوری ،سیزده بدر ، نوروز و... جهت افزایش نشاط سازمانی طراحی و انجام میگردد.

گزارش رئیس اداره روابط عمومی از جشنواره یلدا بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان