زمان انتشار: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۶ بهمن ساعت 13:22 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ساعت 13:22    تعداد بازدید: 381    کد مطلب: 55653

همزمان با ایام پیروزی انقلاب اسلامی ؛
بهره برداری از دستگاه CT اسکن در بیمارستان رازی تربت حیدریه
همزمان با ایام پیروزی انقلاب اسلامی ، دستگاه سی تی اسکن پیشرفته در بیمارستان رازی تربت حیدریه به بهره برداری رسید .

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ، در این مراسم که با حضور دکتر باستانی نماینده مردم شهرستان تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان تربت حیدریه انجام شد ، از شروع به کار یک دستگاه سی تی اسکن پیشرفته در بیمارستان رازی این شهرستان با اعتباری بالغ بر 20میلیارد ریال رونمایی شد .

دکتر حمید داستانی مدیر درمان استان ، ضمن تبریک ایام دهه فجر افزود : به جهت پوشش و ارائه هرچه بهتر خدمات با توجه به سطح وسیع مراجعین در جنوب خراسان رضوی به این بیمارستان ، وجود دستگاه سی تی اسکن در این مرکز احساس می شد که با پیگیری های صورت گرفته ، امروز شاهد بهره برداری از این دستگاه نیز هستیم . وی همچنین از استاندارد سازی بلوک زایمان و CSR با 70 درصد پیشرفت فیزیکی خبر داد .

دکتر باستانی نماینده مردم شهرستان تربت حیدریه نیز ضمن تقدیر از عملکرد بسیار مناسب حوزه درمان تامین اجتماعی در استان ، ازسازمان تامین اجتماعی بعنوان سازمانی مستحکم و با سابقه درخشان یاد کرد و آمادگی خود را جهت هرگونه حمایت در جهت رشد و ارتقای سطح ارائه خدمات به بیمه شدگان را ابراز نمود .

شایان ذکر است در این مراسم از پــدبالگرد ( محل فرود بالگرد ) در محوطه این بیمارستان نیز رونمایی شد .