• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۵/۱۶
گرامیداشت هفته تغذیه با شیر مادر

تغذیه با شیر مادر تضمینی برای داشتن نسلی سالم

شعار اتحادیه جهانی اقدام برای شیردهی در هفته جهانی تغذیه با شیر مادر سال 2017 میلادی، حمایت همه جانبه از مادران برای تداوم شیردهی؛ قوی و باهوش با شیر مادر ( together Breastfeeding/sustaining ) است .

همه ساله دهم مرداد (اول آگوست ) که بنام روز جهانی شیر مادر نامگذاری شده، در کشورهای مختلف جهان گرامی داشته میشود. هدف از نامگذاری این روز تشویق مادران به تغذیه فرزندان خود از این موهبت الهی است.

"آن ونمن" مدیر اجرایی یونیسف: «هفته جهانی تغذیه با شیر مادر همچنین به ما فرصتی می دهد تا خانواده ها و مردم را از مزایای تغذیه زود هنگام و انحصاری با شیر مادر آگاه کنیم و یونیسف به حمایت، ترویج و پشتیبانی از تغذیه با شیر مادر متعهد است.»

اهمیت تغذیه با شیر مادر شیر مادر به لحاظ داشتن مواد پروتئینی و ویتامینی بسیار، بیش از سایر غذاها برای نوزادان توصیه شده است. بسیاری از روایات وارده در دین اسلام و در میان متون فقهی، مدت آن را حدود دو سال مشخص کرده اند. پزشکان نیز می گویند کودکانی که در دوران نوزادی از شیر مادر تغذیه می کنند، از میزان هوش و توان جسمی بالاتری نسبت به سایر نوزادانی که از دیگر منابع غذایی تغذیه می کنند، بر خوردارند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر شریعتی:

همایش تغذیه با شیر مادر هر سال مصادف با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر دربیمارستان دکتر شریعتی برگزار میگردد.

دکتر ناقوسی در این همایش با خیر مقدم وتقدیر و تشکر از مسولین بهداشت شبکه 2 اصفهان سرکار خانم کاظمی و خانم صدوقی به اهمیت تغذیه با شیر مادر پرداخت و فرمود تغذیه باشیر مادر یک شاخص جهانی میباشدو ما سعی کردیم جهت آموزش به مادران در این زمینه جزئ بهترین ها باشیم.

رئیس بیمارستان ادامه داد یک مادر برای موفقیت در امرشیردهی به حمایت از سوی خانواده، دوستان، جامعه و مسئولان نیاز دارد و در این راه مادر با چالش هایی روبرو است که مهم ترین این چالش ها، شامل حفظ تغذیه با شیرمادر در هنگام اشتغال در خارج از منزل و از آن مهم تر، غلبه بر تردیدها درباره توانایی او برای شیردهی است .

دکتر ناقوسی در ادامه از مجموعه پرستاری(زایشگاه ،نوزادان،مامایی،اطفال،درمانگاه زنان و واحد آموزش)واحد بهداشت و کلیه همکارانی که در این زمینه زحمات بسیار کشیدند تا به درجات بالاتری برسند تقدیر و تشکر کرد و فرمود ما هرچه بتوانیم شاخص های مربوط به بهداشت و تغذیه با شیر مادر را به نحو بهتری انجام و درجامعه ترویج دهیم قطعا میتوانیم از هزینه های اضافه جلوگیری کنیم و جامعه سالم تری داشته باشیم.

خانم کاظمی مسول بهداشت شبکه 2اصفهان  از هیات رئیسه و کادر بیمارستان جهت برپایی این همایش تقدیر و تشکر کرد و گفت امسال شعار هفته جهانی "شیر مادر زیر بنای زندگی سالم "نامگذاری گردیده است .

در پایان اهدائ لوح تقدیر به مسولین شبکه بهداشت شبکه 2 و اهدائ هدایا به واحدها و مادران توسط هیات رئیسه انجام شد.