• ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
تودیع و معارفه مسئول حراست بیمارستان رازی

مراسم تودیع و معارفه حراست بیمارستان رازی برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه حراست بیمارستان رازی تربت حیدریه
مراسم تودیع و معارفه ی رئیس حراست بیمارستان رازی تربت حیدریه با حضور دکتر حسین پور کارشناس ارشد حراست مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی ، رئیس و مدیر بیمارستان رازی مدیران و سر پرستاران واحد ها برگزار شد. جناب آقای دکتر عجم با اشاره به نقش و جایگاه و اهمیت حراست گفت : با توجه به حدیث نبوی دو نعمت ناشناخته  : امنیت و تندرستی میباشند که امید است در ایجاد امنیت پایدار بتوانیم به سرمایه اصلی سازمان که منابع انسانی میباشد توجه بیشتر نماییم.
ایشان افزود :رویکرد ما خدمت به مردم و نگاهمان به رضای خدا و هدف ما حفظ و نگهداری آبرو و حیثیت سازمان و سرمایه های آن که همانا سرمایه های انسانی است می باشد .

در پایان این مراسم از تلاش های آقای مجیدرضا صابرافشاریان تقدیر ، و آقای مسعود خالقدادی بعنوان رئیس و کارشناس حراست بیمارستان رازی تربت حیدریه معرفی گردیدند.