• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۶/۱۴
برگزاری جشن ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان رازی تربت حیدریه

برگزاری جشن ترویج تغذیه با شیر مادر

به مناسبت هفته ترویج تغذیه باشیر مادر بیمارستان رازی تربت حیدریه اقدام به برگزاری جشن ترویج تغذیه با شیر مادر نمود.

به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر بیمارستان رازی تربت حیدریه اقدام به برگزاری جشن ترویج تغذیه باشیرمادر نمود.

این مراسم با حضور اقای دکتر عجم ریاست محترم بیمارستان,اقای ارجمند مدیریت محترم, اقای بایسته مترون,اقای دکتر مهاجر متخصص اطفال و عضو کمیته شیر مادر و خانم  گلریزی بازرس ترویج شیرمادر مرکز بهداشت تربت حیدریه و جمعی از سرپرستاران و پرستاران و ماماها و جمعی از مادران که به طور کامل از  شیرخود برای تغذیه فرزندانشان استفاده کرده اند در بیمارستان رازی برگزار شد.
اقای دکتر عجم در ابتدا با خیر مقدم به مادران و تبریک برای توانایی انها برای شیردهی کامل فرزندانشان گفت:ما در بیمارستان کار متفاوتی انجام داده ایم و از همان ابتدا همراه مادران بوده ایم.از جمله فعالیتهای این بیمارستان,اموزش تغذیه با شیر مادر در ساعات اول تولد,مشاوره شیردهی,رفع مشکلات شیر حین بستری و پس از ترخیص توسط پزشک متخصص اطفال است و امروز که این کودکان سالم را میبینیم خستگی از تن تمام پرسنل خارج میشود.در ادامه اقای دکتر مهاجر متخصص اطفال ضمن اشاره به فواید تغذیه باشیرمادر اموزشهایی در زمینه شیردهی به مادران ارائه نمودند و در انتها لوح های تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به مادران و پرسنلی که جهت تغذیه کودکشان  فقط از شیر خود استفاده نمودند اهدا شد.