زمان انتشار: ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ آبان ساعت 08:55 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۷/۸/۷ ساعت 08:55    تعداد بازدید: 60    کد مطلب: 68009

فرصتهای بهبود در بیمارستان تامین اجتماعی گنبد کاووس شناسایی شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان، طی برگزاری کمیته ای با حضور دکتر زنگانه رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس و مسئولین واحدهای مختلف آن بیمارستان ، فرصتهای بهبود جهت ارتقاء فرایندهای کاری شناسایی شد.

در این جلسه که موضوعات مختلف ومتنوعی مطرح شد با توجه به شرایط اقتصادی جامعه و به تبع آن شرایط اقتصادی سازمان ، تاکید شد که ما برای ارتقاء بهره وری و ارتقاء فرایندهای کاری باید از تمامی فرصتهای موجود و بالقوه بهره ببریم تا بتوانیم در استفاده از منابع محدود توفیق یابیم.

فرصتهای اداری، مالی ، درمانی و ... همه در ارتقاء فرایندهای و افزایش رضایت مشتریان نقش خواهند داشت.