• ۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
  • Monday, September 23, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۷ دوشنبه ۷ آبان، ساعت 08:57
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۹/۲۲

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان استان زنجان به نقل از روابط عمومی بیمارستان امید ابهر ، کارگاه آموزشی عملیاتی نمودن نسخ الکترونیکی در مطب  پزشکان طرف قرار داد تامین اجتماعی،  با حضور پزشکانی از شهرستان و مناطق حومه ابهر در سالن آموزشی بیمارستان  امید ابهردر تاریخ ٥ آبان ماه سالجاری برگزارگردید.
در این دوره آموزشی ،فرایند نحوه ثبت نام اینترنتی پزشکان در سامانه ، ثبت نسخ تجویزی به صورت الکترونیکی  و حذف دفترچه های کاغذی در دستور کار پزشکان طرف قرار داد قرار گرفت .
یوسفی رئیس بیمارستان امید ابهر در باره گفت قرار است تا پایان سالجاری ، دفترچه های درمانی بیماران حذف و شاهد الکترونیکی شدن نسخ در مطب پزشکان طرف قرار داد با تامین اجتماعی باشیم.
وی حذف دفترچه کاغذی ، الکترونیکی شدن پرونده بیماران ،  واریز ٦٠% فرانشیز پزشکان ٢٤ ساعت پس از ثبت نسخ الکترونیکی، کاهش کسورات حق الزحمه پزشکان  ، کاهش خطاها در نسخه پیچی ونسخه خوانی را از مزایای مهم این طرح برشمرد و اظهار امیدواری کرد پزشکان پرتلاش در اجرای این طرح سازمان تامین اجتماعی را یاری دهند تا ضمن فراهم شدن زیرساختها و سخت افزارهای این طرح ، شاهد ارائه خدمات درمانی کاملا دیجیتال به جامعه هدف باشیم.