زمان انتشار: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن ساعت 09:47 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ ساعت 11:51    تعداد بازدید: 34    کد مطلب: 74353

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان، به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی بین کارکنان مدیریت درمان گلستان ومراکز تابعه استان برگزار شد.

بنا به این گزارش یک دوره مسابقه چهارجانبه فوتسال بین تیمهای مدیریت درمان، بیمارستانهای حکیم جرجانی گرگان ، خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس و ستاد درمانگاههای استان برگزار شد و پس از انجام مسابقات تیم بیمارستان حکیم جرجانی گرگان موفق شد به مقام قهرمانی برسد.

همچنین یکدوره مسابقه پینگ پنگ نیز بین همکاران استان برگزار شد و نهایتا دکتر بهزاد گلفروش از بیمارستان حکیم جرجانی گرگان به مقام قهرمانی رسید و محسن محمدزاده از درمانگاه تخصصی شهدای گلستان آزادشهر به مقام دوم رسید و حسینعلی زاهدی از کلینیک دندانپزشکی شهید بهشتی گرگان و اکبر زارعی از بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس مشترکا به مقام سوم رسیدند.

همچنین یک دوره مسابقه آمادگی جسمانی بین خواهران همکار استان برگزار شد .

گفتنی است به برندگان لوح تقدیر وهدایایی اهدا شد.