زمان انتشار: ۱۳۹۷ شنبه ۲۰ بهمن ساعت 20:17 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ ساعت 11:50    تعداد بازدید: 24    کد مطلب: 74468

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت دهه مبارک فجر در بیمارستان تامین اجتماعی گنبد کاووس

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، همزمان با دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی متنوعی برای همکاران بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس برگزار شد.

بنا به این گزارش مسابقات شطرنج ، والیبال و دارت برای همکاران برگزار و به نفرات وتیم های برتر جوایزی اهدا شد . دکتر زنگانه رئیس این بیمارستان هدف از برگزاری مسابقات ورزشی را افزایش نشاط وشادابی و نیز چابکی همکاران در ایام دهه مبارک فجر و نیز رسیدگی بهتر به بیماران با افزایش روحیه شادابی ونشاط دانست و از همکاران مشارکت کننده در این مسابقات تقدیر نمود.