• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
  • Monday, August 19, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۳ اسفند، ساعت 08:59
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۱۲/۲۳

به مناسبت روز شهدا از کارکنان منتسب به خانواده شهدای بیمارستان امید ابهر با اهدای لوح و شاخه گل تقدیر گردید.علی کاوندی مدیر بیمارستان امید با تبریک 22 اسفند روز شهدا طی سخنان کوتاهی با اشاره به این که ما باید همیشه به یاد شهدا باشیم گفت: شهدای جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی فی سبیل الله جانشان را فدای ارمانها کردند ، خوشا به سعادت انها که در راه خدا و با نیتی پاک و خالص  قدم در راه مجاهدت گذاشتد  قطعا خداوند مزدشان را خواهد داد .ایشان بازماندگان شهدا را از رهروان شهدا دانسته  پایان زندگی با شهادت رفتن را اروز نمودند.
لیلا عزیزی مسئول واحد اداری بیمارستان امید  نیز در این دیدار  با بیان اینکه فرزندانی که عزیزان خود را از دست داده اند با اراده و مصمم تر باشند افزود: امیدواریم بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم  وبه فرزندان خود نیز بیاموزیم که شهدا اهداف والایی داشتند و رفتند و نگذاریم خون پاک انها هدر رود،و با همکاری و تلاش همدیگر، ایرانی اباد و سرافراز بسازیم.