• ۱۳۹۸ يکشنبه ۳ شهريور
  • Sunday, August 25, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۷ سه شنبه ۲۸ اسفند، ساعت 09:41
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۱۲/۲۸
١٠ اورژانس بیمارستان و مراکز سرپایی شبانه روزی تابعه اداره کل درمان استان تهران در ایام تعطیلات نوروز به ‌منظور حفظ سلامتی و ایمنی شهروندان تهرانی آماده ارائه خدمات درمانی مطلوب هستند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل درمان استان تهران ، دکتر بابک عدلی مدیر کل درمان استان تهران ضمن عرض تبریک بابت نوروز باستانی و سال نو گفت کادر درمانی مراکز تابعه تامین اجتماعی تهران در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سعی دارند تمام خدمات درمانی مورد نیاز را به بهترین وجه ممکن به بیمه شدگان و همچنین مراجعه کنندگان و بیماران نیازمند ارائه دهند .
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران خاطرنشان کرد  :  مراکز بستری و سر پایی شبانه روزی این مدیریت به صورت ٢٤ ساعته در حال ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران می باشند که ٤ مرکز درمانی بستری در اطراف شهر تهران اسلامشهر ، شهر قدس ، ١٥ خرداد ورامین و شهریار می باشد .
مدیر کل درمان استان تهران با تاکید بر اینکه کلیه خدمات درمانی در این ایام همانند روزهای عادی ارائه خواهد شد. گفت در این ایام به طور مستمر توسط کارشناسان درمان مستقر در ستاد  از بیمارستان‌ها و واحدهای سرپایی در حال خدمت  بازدید به عمل می‌آید.
مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران با بیان اینکه سامانه پیام کوتاه ، پیام صوتی و وب سایت اداره کل درمان همچنان در این ایام فعال است یاد آور شد برنامه ها کشیک های ایام نوروز توسط سایت مراکز درمانی بستری به اطلاع مخاطبان به ویژه بیمه شدگان و مردم خواهد رسید  .

دکتر بابک عدلی در ادامه به شماره تلفن پست صوتی این اداره کل نیز اشاره کرد و تصریح نمود ، بیمه شدگان و مراجعه کنندگان می توانند از طریق پست صوتی روابط عمومی این اداره کل به شماره تلفن ٦٦٩١٩٠٠٠ به طور شبانه روزی نظرات سازنده ، پیشنهادات و انتقادات خود را ارسال نمایند .