زمان انتشار: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۲ فروردين ساعت 08:17 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۱/۲۲ ساعت 12:50    تعداد بازدید: 19    کد مطلب: 77566

اورژانس بیمارستان حکیم جرجانی گرگان استاندارد می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، بخش اورژانس بیمارستان حکیم جرجانی گرگان به عنوان تنها مرکز درمان بستری تامین اجتماعی دراستان گلستان ، به زودی استانداردسازی می شود.

دکتر موسوی رئیس این مرکز درمانی با اعلام این خبر گفت : بر اساس موافقت سازمان تامین اجتماعی مقرر است طی یکسال ضمن قرارداد با پیمانکار معتبری که بر اساس مناقصه رسمی مشخص می شود ، با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال  اورژانس این بیمارستان استانداردسازی شود.

وی افزود : این بخش به عنوان یکی از مهمترین بخشهای بیمارستان در فضایی به متراژ یک هزار و 530 متر مربع ساخته و آماده بهره برداری خواهد شد.