• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۲/۱۲
به مناسبت هفته کارگر

تقدیر از پرسنل خدمات بیمارستان

مراسم تقدیر از زحمات کارگران تلاشگر بیمارستان امیددر تاریخ 11 اردیبهشت  ماه 98  با حضور ریاست بیمارستان امید ، مدیریت ،مسئولین  اداری  ، خدمات ، حراست، دفتر پرستاری  روابط عمومی و نیروهای خدماتی شاغل و حاضر در شیفت بیمارستان امید ابهر در محل دفتر مدیریت برگزار گردید.

دکتر یوسفی ریاست بیمارستان امید در این مراسم ضمن تبریک روز کارگر به همکاران خدمات،  ارزوی خوشی وسلامتی را از خداوند بزرگ مسئلت نمودند.دکتر یوسفی در این دیدار با بیان اینکه، امروز شرایط  سخت و دشواری را پشت سر داریم افزود: باید تلاش کنیم تا حداقل حال روحی را بهبود بخشیم و با سازگاری با محیط کاری با درک شرایط موجود،  بهترین خدمات را به ارباب رجوع  و بیماران ارائه  نماییم ، ایشان با یاداوری اینکه با اگاهی  کاملتربه وظایف خود  عمل کنیم و قدر شرایط کاری خود را بدانیم افزود: خیلی ها بدنبال کار هستند و عده ای هم در شرایط سخت تر کارمیکنند و باز باید خدا را شاکر بود  و افتخار کرد که در محیطی علمی و فرهنگی کار میکنید و این مکان،  خوبیهای خاص خود  را دارد و خدمت به هم نوع و با لذت کار کردن  و لذت بردن از کار خود، مزد دنیا و اخرت را در پی دارد .

در ادامه این برنامه  مدیریت بیمارستان امیدابهر علی کاوندی ، با تبریک این روز با اشاره به سال به نامگذاری سال  98 به روتق تولید،  زحمات نیروهای کارگر و مفید بودن انها برای سازمان را متذکر شده  ،افزود: عمده منابع سازمان را  نیروهای کار گر تشکیل میدهند و  هفته کارگر بهانه است تا از تلاشهای پرسنل خدمات قدر دانی شود ،ایشان توفیق خدمت به مردم و تلاش های بیشترکارگران را یادوار شده برلزوم دقت  و کنترل در نظافت محیط بیمارستانی تاکید نمودند.

مسئول خدمات بیمارستان امید اصغر طارمی نیز در این مراسم،  با تشکر از مسئولین این مرکز وتوجه انها به قشر زحمت کش خدمات،  به  بیان کمبود نیرو ، نوبت کاری و تعداد زیاد شیفتهای کاری اشاره نمودند. و ریاست بیمارستان امید  برلزوم پیگیری مطالبتان به حق نیروی خدمات تاکید نمودند.

در پایان لوح تقدیربه کارگران  نمونه سال 98 به  جناب آقای حافظ جمادی و خانم فرخنده آهنگری  اهدا  گردید و از حاضرین با اهدای شاخه گل و شیرینی تقدیر بعمل امد.