زمان انتشار: ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد ساعت 15:33 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۳/۲۲ ساعت 15:48    تعداد بازدید: 379    کد مطلب: 80499

سرپرست سازمان تامین اجتماعی از نمایشگاه ایران هلث بازدید کرد
سرپرست سازمان تامین اجتماعی صبح امروز با حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دارو و آزمایشگاهی (ایران هلث) بازدید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمدحسن زدا با حضور در غرفه های مختلف شرکت کننده در بیست و دومین نمایشگاه ایران هلث از جمله شرکت های بازرگانی بین المللی تامین اجتماعی و اوزان در جریان آخرین تجهیزات و ملزومات در این حوزه قرارگرفت.
شرکت بازرگانی بین المللی تامین اجتماعی از شرکت های تابعه این سازمان در بخش خرید و تامین تجهیزات بیمارستانی فعالیت می کند و شرکت اوزان نیز به عنوان یکی دیگر از شرکت های وابسته این سازمان، تامین کننده تجهیزات مصرفی بیمارستانها است.
زدا در جریان این بازدید گفت: با توجه به تحریم های ظالمانه غرب؛ تمهیدات لازم از نظر تجهیزات موردنیاز پزشکی اندیشیده شده است و بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی از نظر ملزومات و وسایل مشکلی ندارند.
وی با بیان اینکه شرکت های تابعه سازمان تامین اجتماعی در بخش خرید و تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز درمانی تابعه عملکرد موفقیت آمیزی دارند، افزود: شرکت های این سازمان در این حوزه در کشور نیز  جایگاه مهمی دارند.
زدا تصریح کرد: تامین اجتماعی بیش از 60 سال قدمت دارد و وظیفه این سازمان ایجاد آرامش خاطر برای بیمه شدگان و بازنشستگان تحت پوشش است و در مسیر ارتقای کمی و کیفی خدمات تلاش خواهیم کرد.
دکتر سعیدرضا رحم دار مدیرعامل شرکت اوزان نیز گفت: این شرکت از شرکت های سودآور و موفق در حوزه تجهیزات پزشکی است و از نظر رده بندی اتاق بازرگانی در جایگاه شانزدهم کشور هستیم .

گزارش تصویری بازدید سرپرست سازمان تامین اجتماعی و هیئت همراه از نمایشگاه ایران هلث