زمان انتشار: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ خرداد ساعت 14:33 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۳/۲۲ ساعت 14:32    تعداد بازدید: 38    کد مطلب: 80576

آغاز طرح غربالگری فشار خون در مدیریت درمان تامین اجتماعی گلستان
همزمان با طرح ملی غربالگری فشار خون، مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان به همت بسیج جامعه پزشکی در محل ستاد مدیریت درمان و مراکز درمانی این استان، طرح غربالگری فشار خون را آغاز کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر احمد نصرتی مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان اظهار داشت: امیدواریم با شناسایی بیماران مبتلا به پرفشاری خون بتوانیم علاوه بر کمک به درمان آنها، هزینه های درمانی را برای خانواده ها و سازمان تامین اجتماعی پایین بیاوریم.

وی با اشاره به اینکه فشار خون از جمله بیماری های زمینه ای است که خود عاملی جهت سایر خطرات گفت: پیشگیری از بیماری پرفشاری خون، پیشگیری از سایر بیماریهاست و امیدواریم طی روزهای غربالگری بیمه شدگان سازمان از فرصت استفاده کرده و این تست را انجام دهند.

گفتنی است، پایگاه های مشابهی در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان گلستان از جمله بیمارستان حکیم جرجانی گرگان، بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) گنبد کاووس و پلی کلینیک امام خمینی (ره) گرگان ایجاد شده و کار غربالگری فشار خون را انجام می دهند.

لازم به ذکر است طرح غربالگری از روز 18 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیر ماه جاری ادامه خواهد داشت.