• ۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
تاریخ انتشار:۱۳۹۸ يکشنبه ۲۶ خرداد، ساعت 15:35
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۳/۲۶
برپایی پایگاه طرح سنجش فشارخون در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز

شعار: فشار خون؛ بدانیم و اقدام کنیم...

با توجه به آغاز پویش سراسری بسیج ملی کنترل فشار خون که از ۱۷خرداد به صورت عملی وارد فاز دوم یعنی سنجش و ثبت فشار خون شده است و تا ۱۵تیرماه ادامه دارد ، می توان گفت که مدت زمان پیش رو فرصت مناسبی است تا افراد بالای ۳۰ سال، تمامی مادران باردار و بیماران کلیوی که به عنوان گروه هدف این طرح شناخته شده، در این برنامه ملی مشارکت کنند .

به نقل از روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز: پایگاه سنجش و ثبت فشارخون از تاریخ 17/3/98 به دوشکل ثابت وسیار در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز برپا گردیده است.

بنا براین گزارش پایگاه ثابت دردوشیفت صبح وعصر از ساعت 8 لغایت 20 دایر می باشد. این پایگاه جهت ثبت فشارخون وقند خون ، مراجعین بیماران و همکاران بیمارستان آماده پذیرش می باشد. در این پایگاه که به دستورریاست محترم بیمارستان و با همکاری جمعی از پرسنل توانمند بیمارستان برپا گردیده است با توجه به دردست داشتن کارت ملی ویا دفترچه بیمه مراجعین از آنان درسامانه سلامت ثبت نام به عمل می آورند . وبا ارسال پیامک به شماره همراه اعلام شده از طرف مراجعه کننده ازطرف سامانه سلامت نسبت به راهنمایی آنان جهت پیگیری وضعیت کنترل فشارخون اقدام می گردد.

مراجعین به این پایگاه سنجش فشارخون بیمارستان در صورت داشتن فشارخون بالا بلافاصله به دکترمربوطه ارجاع داده می شوند.

در پایگاه سیار بیمارستان نیزعده ای از فعالان بسیج جامعه پزشکی با مراجعه به ادارات وبانکها از افرادی که بنا بردلایلی فرصت رفتن به پایگاه های سنجش فشارخون را ندارند ، سنجش انجام گرفته وبرای آنان در سامانه سلامت پرونده تشکیل می دهند.