• ۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
کنترل فشارخون

پایگاه کنترل فشارخون

برپایی پایگاه کنترل فشار خون در بیمارستان امام خمینی(ره) اراک

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) اراک، به منظور ترویج سلامت همگانی و ارائه خدمات سلامت به شهروندان محترم، این مرکز در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ، ایستگاه سلامت فشارخون با هدف توانمندسازی مردم در خود مراقبتی از خود، تعیین فشار خون، ارایه آموزش، آگاه سازی و حساس کردن جامعه در کنترل و مراقبت و مدیریت فشارخون مورخ 98/03/18 لغایت 98/04/13  بر پا کرده است.
در این ایستگاه که با حضور پرستاران آموزش دیده یمارستان امام خمینی(ره) تشکیل گردیده است ، در ابتدا فشار خون بیماران اندازه گیری می شود و سپس ارائه آموزش رژیم غذایی ،با تحویل بسته های آموزشی جهت پیشگیری و درمان در منزل ،صورت می گیرد.
تأکید بر اهمیت کنترل فشار خون  به این علت می باشد که طبق آمارها حداقل 21 و 6 دهم درصد از جمعیت کشور مبتلا به فشارخون هستند که 60 درصد آنها از فشارخون بالای خود اطلاعی ندارند و زمانی متوجه مشکل فشارخون بالای خود می شوند که دچار سکته های قلبی یا مغزی شده اند.
همچنین قابل ذکر است :شایع ‌ترین علل مرگ‌ و میر در جهان و کشور و استان مرکزی ابتلا به بیماری‌ های قبلی و عروقی است .

در حاشیه این اقدام جناب آقای دکتر سهرابی( رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)) هدف از اجرای این طرح را کاهش آمار سکته های مغزی و حمله های قلبی ، افزایش آگاهی افراد نسبت به عوامل مسبب ایجاد فشارخون بالا و عواقب ناشی از آن ، تشویق افراد جهت اندازه گیری فشارخون خود و بهره مندشدن از مشاوره های کادر درمان در این زمینه از قبیل نحوه پیشگیری از فشارخون بالا و عوارض مرتبط دانستند. که امید است با اجرای چنین طرح های ملی درمانی، در راستای پیشگیری از موارد ناشی از عدم آگاهی در زمان مواجه با این بیماری بر آئیم.