• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۴/۲
در راستای بسیج ملی کنترل فشار خون

کنترل فشار خون مراجعین در بیمارستان امید

دکتر یوسفی در بازدید از طرح بسیج ملی کنترل فشارخون: بیمارستان امید در بسیج ملی کنترل فشار خون مشارکت فعالانه دارد

ریاست بیمارستان امید ابهر در بازدید از ایستگاه تست فشارخون رایگان داوطلبین مراجعه کننده به بیمارستان امید، درخصوص انجام تست رایگان فشار خون در این مرکز گفت :  بیمارستان امید در بسیج ملی کنترل فشار خون مشارکت فعالانه دارد، وغربالگیری فشار خون در قالب بسیج ملی کنترل فشار خون از روز شنبه 18 خرداد ماه در بیمارستان امید آغاز شده است. ایشان با بیان اینکه ، درطرح کنترل فشار خون تمام افراد بالای 30 سال و خانمهای باردار بالای 18 سال با ارائه کارت ملی، فشار خونشان اندازه گیری شده و در سامانه مربوطه ثبت می شود یاداور شد: غربالگیری فشار خون برای افراد فوق الذکر در شیفت صبح روزهای غیر تعطیل در محوطه باز بیمارستان انجام می شود و مراجعین محترم حتما در هنگام مراجعه کارت ملی خود را به همراه داشته باشند.
دکتر یوسفی با تاکید بر اینکه ؛ فشارخون بالا از جمله بیماریهایی است که تا سالها بدون علامت بوده ولی سبب آسیب های جبران ناپذیری به کلیه ها ، قلب مغز ، چشم می شود افزود: گرچه سر درد از جمله علائم این بیماری است اما بدون علامت بودن  این بیماری در اکثر موارد سبب می شود که بسیاری از افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نباشند و در هنگام مراجعه دچار عوارض فشار خون بالا از جمله نارسایی کلیه ، نارسایی قلب ، بیماری عروق قلبی ، بیماری عروق مغز و آسیب شبکه چشم شده باشند.
دکتر یوسفی خاطر نشان کرد:  غربالگیری و اندازه گیری فشار خون بطور مرتب (حداقل سالانه) یا در هر ویزیت پزشک می تواند از عوارض آن جلوگیری نماید.همچنین وی اظهار داشت: وارثت نقش مهمی در ایجاد فشارخون بالا دارد اما سبک زندگی سالم می تواند در پیشگیری از این بیماری خاموش نقش مهمی داشته باشد .کنترل وزن ، تغذیه صحیح شامل غذای کم نمک ،کم چرب و پرهیز از قند، شکر و غذاهای نشاسته ای بدون فیبر، ورزش منظم ، خواب منظم . پرهیز از استرس از جمله خصوصیات یک سبک  زندگی سالم هستند که می توانند سبب پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا شوند .
لازم به ذکر است طرح کنترل فشار خون تا تاریخ 15 تیر در این مرکز انجام خواهد شد