زمان انتشار: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير ساعت 07:51 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۴/۵ ساعت 07:51    تعداد بازدید: 21    کد مطلب: 81039

فرایند ارتقاء هتلینگ بیمارستان حکیم جرجانی گرگان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان، طی جلسه ای فرایند ارتقاء هتلینگ بیمارستان حکیم جرجانی گرگان مورد بررسی و مداقه نظر قرار گرفت.

بنا به این گزارش در این جلسه دکتر امیرلطیفی مدیر بیمارستان مذکور ضمن تاکید بر اجرای سریع و دقیق ارتقاء هتلینگ ، به موضوع اورژانس بیمارستان اشاره کرد و افزود : با عنایت به اهمیت اورژانس بیمارستان، ارتقاء و استانداردسازی این بخش را دراولویت گذاشته ایم و در حال تلاش هستیم تا در اسرع وقت بر اساس اعتبارات وبرنامه های ابلاغی از سوی سازمان کار استانداردسازی اورژانس را به پایان ببریم.

دراین جلسه که با حضور رئیس وکارشناس ارشد حقوقی مدیریت درمان استان و روسای اداری ومالی بیمارستان برگزار شد ، تاکید شد که اصول حقوقی وقانونی مترتب بر فرایند ارتقاء هتلینگ توسط مجریان طرح رعایت گرددو این موضوع توسط ناظرین به درستی پایش شود تا مشکلی ایجاد نشود.