• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۴/۱۶
همایش بانک خون استان قزوین

انتخاب بانک خون برتر استان

بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان برای پنجمین سال متوالی بانک خون برتر استان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل انتقال خون قزوین  ؛ کمیته استانی انتقال خون قزوین صبح چهار شنبه دوازدهم تیرماه با حضور دکتر مهرام رییس کمیته و رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر اکبری دبیر کمیته و مدیر کل انتقال خون، معاونین دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رؤسا ، مدیران ، مدیران پرستاری و مسئولین بانک خون بیمارستان های دولتی، تامین اجتماعی و خصوصی استان قزوین و نیز نمایندگان بیمه های سلامت و تامین اجتماعی در سالن باغستان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد.

در این مراسم از رییس و مسئول بانک خون بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان بابت کسب امتیاز برتر در بازرسی های بانک خون و بهره گیری از مدیریت خون بیمار و کسب رتبه برتر بانک خون استان برای پنجمین سال متوالی  تقدیر شد .

گفتنی است کمیته استانی انتقال خون دو بار در سال برگزار می گردد و با برگزاری این کمیته در چند سال اخیر پیشرفت های زیادی در جهت مدیریت خون بیمار و کاهش ضایعات خون وفراورده های خون صورت گرفته است .