زمان انتشار: ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير ساعت 12:07 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۴/۲۵ ساعت 12:06    تعداد بازدید: 17    کد مطلب: 82206

به مناسبت هفته تامین اجتماعی صورت گرفت:
بازدید از طرح استانداردسازی اورژانس بیمارستان حکیم جرجانی گرگان

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان، به مناسبت هفته تامین اجتماعی دکتر حسین پور معاون مدیر درمان تامین اجتماعی استان از طرح استانداردسازی اورژانس بیمارستان حکیم جرجانی گرگان بازدید کرد.

دراین بازدید دکتر موسوی رئیس بیمارستان مذکور گزارشی از روند استانداردسازی ارائه و همزمان پیشرفت طرح هتلینگ که در یکی از بخشهای بیمارستان درحال اجراست را تشریح نمود.

وی ابراز امیدواری کرد که به زودی اورژانس استاندارد بیمارستان آماده بهره برداری شود.

دکتر حسین پور نیز ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی وتقدیر از تلاشهای به عمل آمده تاکید کرد که با توجه به موقعیت حساس واستراتژیک بیمارستان حکیم جرجانی گرگان که در درودی سایت اداری استانداری قرار گرفته ، عملیات عمرانی استانداردسازی اورژانس تسریع شود تا بتوانیم خدمات شایسته تری را به بیمه شدگان ارائه نماییم.