زمان انتشار: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير ساعت 12:42 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۴/۲۶ ساعت 12:51    تعداد بازدید: 30    کد مطلب: 82365

به مناسبت هفته تامین اجتماعی صورت گرفت:
برگزاری مسابقات ورزشی در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، به مناسبت هفته تامین اجتماعی ، مسابقات ورزشی متنوعی در مراکز سطح استان برنامه ریزی و به مورد اجرا گذاشته شد .

در پلی کلینیک امام خمینی (ره) گرگان مسابقه شطرنج ، دارت و تیراندازی با تفنگ بادی بین همکاران به تفکیک جنسیت برگزار و به نفرا برتر هدایایی  تقدیم شد.

همچنین یک مسابقه دارت بین بیماران بستری در بخش دیالیز بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)‌ گنبد کاووس برگزار شد که مورد استقبال بیماران و همراهان آنها قرار گرفت و به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.

این گزارش حاکی است یک دوره مسابقه آمادگی جسمانی به تفکیک آقایان وبانوان در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان برگزار و به رتبه های برتر در رده های سنی مختلف هدایایی اهدا شد.

درمانگاه شهید مطهری علی آباد کتول نیز بین همکاران مسابقه دارت برگزار و از نفرات برتر تقدیر نمودند.