• ۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۵/۸
برگزاری کلاس آموزشی مدیریت زمان ودانایی در بیمارستان امید ابهر

افسوس گذشته و ترس از اینده دوقلوهایی که لذت لحظه حال را از ما میگیرند

به منظور آشنایی با مدیریت زمان و دانایی یک دوره کلاس آموزشی در تاریخ  6 مرداد ماه 98 در سالن آموزش  بیمارستان امیدبرگزار گردید .در این دوره آقای دکتر شاهی در خصوص مد نظرقرار دادن  مهارتهای ده گانه زندگی مهارت مثبت اندیشی ،مهارت مدیریت، مهارت خوداگاهی، مهارت تمرکز جزئی از مهارتهای ده گانه گفت: قاطعیت  و توانایی نه گفتن ،در زمانی از مقطع، کاربرد دارد  وهنر  نه گفتن  شباهتش با  قاطعیت این است که هر دو محکم و تفاوت  انها اینکه در قاطعیت محکم و منفی ودر نه گفتن  با هیجان است و مثبت و در مرحله اول گوش دادن  سپس نه گفتن و توجیه کردن و در نهایت ارائه گزینه است یاداور شد .بهتر است بدانیم که بیشتر معتادان با ناتوانی در نه گفتن در ورطه سقوط افتاده اند.

وی بخشی از مدیریت زمان را، نوشتن  و مرتب بودن میز محل کار و زندگی برشمردند.

ایشان با بیان اینکه داشتن هدف در زندگی لازمه پیشرفت است افزود: مطالعه کردن را فراموش نکنیم همانطوری که  معجزه پیامبر ما کتاب بود. و این اهمیت مطالعه رامیرساند. توصیه کرند که  حتما کتاب انسان در جستجوی معنا را بخوانیم

وی با بیان اینکه جوانانی که دچار روز مررگی  هستند .هدف زندگی را گم کرده اند یاداورد شد: شخصیت مجموعه خصوصیات و ویژگی هایی که قابل  تمایز و سازگاری با محیط و انعطاف پذیری داشتن است و روشهای مهارت نه گفتن: اول قول هیجانی و اظهار همدلی کردن ، دوم  دلایل و ...سوم شرمنده  نمیتوانم فلان کار را برایتان انجام دهم.

ایشان استفاده مطلوب از زمان برای اجرای برنامه ها و فعالیت ها متناسب با اهدافی که داریم را مدیریت زمان نامیده وافزود:.

در چرخه زندگی خود به درصد شرکت در، فعالیتهای اجتماعی، کسب پول،پیشرفت فردی، سلامتی، موبایل وتلوزیون،سکوت خردمندانه، تفریح و سرگرمی، عشق و دوستی، دوستان و خانواده نمره داده و رصد نماییم ودرشیوه های فرزند پروری ( چک کردن اتاق کودک ، جایزه دادن دربرابر تمیزی و دقت کاری او و...)وواکسیناسیون انها برای مقابله با بحرانهادقت کنیم.

دکتر شاهی با تاکید بر تهیه جدول زمانی انجام کارهای روزانه، این کار راخود اصلاحی دانسته تشریح کرد:

از رایج ترین عوامل اتلاف زمان،   گم کردن وسایل ،جلسات ، تماسهای تلفنی، کاغذ بازی، تعلل،  کمال طلبی، اشفتگی و عدم تمرکز و وقفه هاست  و بهبود کیفیت کاری. انجام کار با سرعت بالا، کاهش استرس و اضطراب. کاهش اشتباهات. مواجهه کمتر با بحرانها داشتن.افزایش درامد. رضایت کاری بیستر داشتن. بهبود کیفیت زندگی را در پی دارد.

وی خاطر نشان کرد در برنامه زندگی و کاری  خود ، یادداشت برداری کنیم و هدفها یکوتاه و بلند مدت و تنش ها و مشکلات  ، موضوع و تاریخ اجرا و تاریخ انجام و زمان پیگیری راینویسیم و پیگیری نمائیم.

وی با ذکر داستان مراحل ریختن قلوه سنگ ، شن وآب  درکوزه  خالی، نتیجه انرا پرداختن  به  سخت ترین کارها دانسته  که باانجام کارهای کوچک وقت برای انجام کارهای بزرگ تر نمیرسد.

دکتر شاهی درقسمت دیگری از سخنان خود با بیان اینکه :افسوس گذشته و ترس از اینده دوقلوهایی هستند که لذت لحظه حال را از ما میگیرند.اظهار داشت : تمرکز باید در خود فرد قرار گیرد و نباید قانون ۸۰به ۲۰را فراموش کنیم

ایشان با اشاره به عوامل متعدد  بیرونی و درونی  سازمان در اتلاف زمان،  مدت زمان تغییر یک رفتاررا سه هفته بیان نموده گفت :

هر انسانی ۴تا۶سالگی میتواند برنامه زندگی خود را بنویسند و در نوجوانی میتواند ویراستاری کند و قدرت یادگیری تا۱۸سالگی بالاست.

ایشان در پایان اظهار داشت: هر فرد  لیستی تهیه کند و ویژگیهای مثبت و منفی خود را در آن بنویسد.  ازجمله :

اخرت را باور داشتن و نماز خواندن ،دوست داشتن شغل خود ، داشتن دوستان و همکاران خوب و...و اینکه

دیگران چه ویژگی های مثبتی در او میبینند را بنویسد