زمان انتشار: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ مرداد ساعت 11:12 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۵/۹ ساعت 11:09    تعداد بازدید: 15    کد مطلب: 85532

ثبت 5000 فشار خون در مراکز درمانی تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: بالغ بر 5000 فشار خون در مراکز درمانی تامین اجتماعی این استان ثبت شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمود جاوید اظهار داشت: با مشارکت در طرح ملی کنترل فشار خون، مراکز درمانی تامین اجتماعی توانستند بالغ بر پنج هزار نفر فشار خون ثبت کنند و این در حالیست که از مرداد تا پایان خرداد 98، بالغ بر 14 هزار پرونده مزمن برای افرادی با فشار خون بالا توسط پزشکان در مراکز درمانی تابعه تشکیل شده است.
وی افزود: آمار ارجاع داخلی از مهرماه 96 تا پایان خرداد 98 بیش از 42 هزار مورد و آمار تشکیل پرونده مزمن از مرداد 96 تا پایان خرداد 98 به بیست هزار مورد رسیده است که شامل بیمارانی با مشکلات دیابت فشارخون و قلبی عروقی هستند.
دکتر جاوید در ادامه به اقدامات صورت گرفته در راستای دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: در سال 97 نوبت دهی به مراجعین در مراکز سرپایی تامین اجتماعی، 8هزار مورد به صورت اینترنتی، 90هزار مورد با کد  ussd  و 6هزار مورد با اپلیکیشن موبایل بوده است.
وی گفت: همچنین در حوزه درمان مستقیم در سال 97 بیش از دو و نیم میلیون نفر از خدمات درمانی سرپایی تامین اجتماعی که به طور متوسط روزانه ده هزار نفر از مردم که عمدتا از اقشار کم درامد هستند، بهره مند شدند و تعداد 16 هزار نفر نیز دربیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) بستری شدند.
دکتر جاوید افزود: در حوزه درمان غیر مستقیم نیز با 591 مرکز درمانی در سطح استان عقد قرارداد شده است که بیمه شدگان از این مراکز خدمات خود را دریافت نموده اند و تعداد 46 هزار نفر در بیمارستان های طرف قرارداد بستری شده اند.

وی ادامه داد: همچنین در ماه گذشته دو مورد اهداء عضو در بیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) انجام شده است و کبد و اعضای بدن این بیماران مرگ مغزی پس از جدا سازی به بیماران نیازمند اهدا شد.