• ۱۳۹۸ يکشنبه ۳۱ شهريور
  • Sunday, September 22, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۰ مرداد، ساعت 11:43
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۵/۱۰

به مناسبت گرامیداشت هفته تامین اجتماعی و ایجاد نشاط وشادابی و تشویق به ورزش ومشارکت جمعی در پرسنل بیمارستان امید. مسابقات  بین واحدی  در رشته های فوتسال- والیبال با شرکت 6 تیم در محل سالن هلال احمر ابهر در روزهای سه شنبه و شنبه عصر برگزار گردید . نتایج این دوره از مسابقات در رشته فوتسال عباتند از:

تیم  اول واحد اداری

تیم دوم واحد اورژانس

تیم سوم واحد نگهبانی

ودر رشته والیبال هم که در محل زمین والیبال  محوطه بیمارستان امید برگزار شد ، نتایج عباتند از:

تیم اول واحد اورژانس

تیم دوم واحد اداری

تیم سوم پذیرش

همچنین در رشته والیبال خواهران، تیم پذیرش اول و تیم درمان دوم شد.

لازم به ذکر است در خصوص اهمیت دادن به ورزش و سلامتی جسمی تیمهای فعال کارکنان بیمارستان امید در بیشتر رشته های ورزشی از جمله در رشته های والیبال- دومیدانی- فوتبال- شنا –شطرنج- گروه کوهنوردی-امادگی جسمانی- دوچرخه سواری و... فعالیت داشته و در المپیاد کشوری سازمان شرکت کرده و  توانسته اند مقام های کشوری را نیز کسب نمایند.  هنمچنین پیاده روی صبحگاهی کارکنان از سال 1393 شنبه صبحها بصورت مستمر در حال انجام می باشد . و گروه کوهنوردی بیمارستان امید  نیز دوشنبه ها برنامه های خاص خود را دارند .