زمان انتشار: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۴ مرداد ساعت 13:51 تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۸/۵/۲۴ ساعت 13:50    تعداد بازدید: 17    کد مطلب: 86152

بررسی میدانی تاثیر آموزش بر عملکرد همکاران

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، تیم آموزش بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)‌گنبد کاووس با حضور در بخشهای مختلف این مرکز درمانی اثربخشی آموزش را در عملکرد همکاران بررسی گرد.

دراین زمینه دکتر صاحب جمعی مدیر بیمارستان مذکور گفت : هدف اصلی از آموزش به روز رسانی اطلاعات همکاران و نیز ارتقاء سطح کمی وکیفی عملکرد آنهاست ، لذا بر آن شدیم تا طی یک بررسی میدانی تاثیر آموزشها را بر همکاران ارزیابی نماییم.

دراین بازدید سوپروایزر آموزشی بیمارستان به همراه اعضای کمیته آموزش حضور داشتند و در ارزیابی های خود به تاثیر مثبت آموزش در کاهش خطاها و کاهش هزینه ها و نیز افزایش رضایتمندی بیماران پی بردند.