• ۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۸/۵/۲۷
در محوطه بیمارستان امید برگزار شد

سومین جشنواره ترویج تغذیه با شیر مادر

سومین جشنواره ترویج تغذیه با شیر مادر و ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان امید ابهر برگزار شد

سومین جشنواره ترویج تغذیه با شیر مادر و ترویج زایمان طبیعی  در نیمه دوم مرداد ماه 98 در محل آلاچیق بیمارستان امید ابهر با موفقیت و با استقبال مادران زایمان کرده و باردار برگزار گردید. از جمله برنامه های جنبی این جشنواره: توزیع انواع پمفلت های مرتبط با جشنواره- پخش کلیپهایی با موضوع جشنواره – برگزاری مسابقه واهدای جوایز- توزیع شیرینی و انجام مشاوره های تخصصی بود که  اهدای جوایزی به رسم یادیود، با حضور ریاست، مدیریت، سوپروایزر اموزشی- روابط عمومی –مترون –کارشناس تغذیه –مسئول بلوک زایمان به مادران اهدا شد.

همچنین کارشناسان مامایی این مرکز با حضور در نماز خانه بیمارستان امید و مسجد خاتم النبیاء ابهر در خصوص ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر ، پاسخگوی  سئوالات مطرح شده  بوده و پمفلتهایی با موضوع جشنواره را توزیع نمودند.لازم به است که  شعار جهانی امسال  در خصوص تغذیه با شیر مادرعبارتند از " توانمند سازی والدین ، تقویت تغذیه با شی مادر،حال و آینده " .