• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۹/۲
معرفی بیمارستان امید

معرفی بیمارستان امید ابهر

بیمارستان امید یک بیمارستان عمومی وابسته به مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان در جنوب غربی شهر ابهر در زمینی به مساحت 95000 هزار متر مربع احداث گردیده است  زیر بنای کلی  در حدود  8350 متر مربع است که حدود  4300 متر مربع ساختمان ها ی اصلی و مابقی مربوط به ساختمان های جانبی نظیر پارکینگ - پانسیون پزشکان و انبار دارویی می باشد که  با 50 تخت مصوب و فعال فعالیت رسمی خود را از تیر ماه سال 83 آغاز نمود و از سال 88 با اخذ مجوز افزایش 15 تخت عملا با 65 تخت فعال به فعالیت خود ادامه می دهد .
بخش های بستری :

زنان –مردان- اطفال –آی سی یو – اتاق عمل- بلوک زایمان

بخش های سرپایی :

اورژانس –درمانگاه تخصصی که شامل :داخلی ،اطفال،جراحی عمومی،زنان،ENT، ارولوژی
دندانپزشکی ،درمانگاه عمومی ،تغذیه ، طب کار ، تزریقات وپانسمان ،نوار قلب ،کلینیک دیابت

بخش های پاراکلینیک :

#داروخانه
#رادیولوژی
#آزمایشگاه
#آندوسکوپی
فضا های خدماتی مثل آشپزخانه ، غذا خوری کارکنان ، رختشویخانه ، موتور خانه مرکزی، مرکز استریل ، نمازخانه و انبار ها از طریق راهروی مجزا که از دسترسی خدمات سرویس می گیرند در جانب دیگر این بیمارستان متمرکز شده اند . عمده فضاها در این بیمارستان دارای نور و امکان تهویه طبیعی می باشند . سیستم سازه این پروژه بتنی میباشد ارتفاع ناخالص طبقه 5/4 متر در نظر گرفته شده است که حدود 30/1 متر مربع آن به تاسیسات اختصاص یافته است .سیستم تاسیسات پروژه برای بخشهای جراحی ، زایمان و استریل مرکزی ، اورژانس رادیولوژی ، آزمایشگاه ، مراقبت ویژه ، آشپزخانه ،  رختشویخانه و هوارسانی است و در سایر قسمتها با فن کوئیل و هوای تازه پوشش داده شده است .دراین واحد درمانی پرسنلی حدود 236 نفراعم از عمومی وتخصصی مشغول انجام وظیفه می باشند  .