• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
اشتایی با بخش اطفال و نوزادان

بخشهای بستری

اشتایی با بخش اطفال و نوزادان بیمارستان امید ابهر

مراجعه کنندگان محترم ضمن تشکر از انتخاب این بیمارستان جهت بستری- جراحی موارد ذیل را به اطلاع می رسانیم:
1- با در دسترس داشتن دستور بستری و مراجعه به پذیرش در این بخش جهت دریافت خدمات درمانی بستری می شوید.
2-  همراه داشتن دفترچه بیمه با تاریخ معتبر و برگه کافی و کپی صفحه اول دفترچه، کارت شناسایی و یا کارت ملی (در هنگام پذیرش و ترخیص) الزامی می باشد.
3- همراه داشتن کلیه آزمایشات و مدارک پزشکی قبلی و داروهای مصرفی فعلی در هنگام بستری جهت اطلاع پزشک و پرستار لازم می باشد
4- در هنگام بستری وسایل شخصی از جمله دمپایی، قاشق و چنگال و دستمال کاغذی را تهیه نماییدو از مصرف مشترک وسایل شخصی با سایر بیماران جدا خودداری کنید.
5- لیست بیمه های طرف قرارداد بیماران بستری به شرح ذیل می باشد: کپی دفترچه الزامیست .

نوع بیمه تامین اجتماعی تامین اجتماعی مشاغل آزاد خدمات درمانی کارمندی نیروهای مسلح عادی بانک سپه /بانک تجارت /  بانک ملی شرکت نفت بیمه آتیه سازان حافظ
بستری در بخش رایگان
کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ 10 % تعرفه غیر دولتی
کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ 10% تعرفه دولتی+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی 100%تعرفه دولتی و تخت بیمار رایگان+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی  رایگان
معرفینامه + کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ رایگان
کپی دفترچه+ معرفینامه از دکتر ذبیح الهی رایگان با ارائه معرفی نامه
6- در تمامی اماکن بیمارستان سکوت و آرامش خود را حفظ کنید، از کشیدن سیگار در محیط بیمارستان جدا خودداری نمائید.
7-  در صورت کثیف شدن ملافه، روتختی و لباس بیمار به کمک بهیار مراجعه نمائید و در صورت عدم  رسیدگی موارد را به اطلاع مسئول شیفت برسانید.
8-  کلیه بیماران و همراهان محترم زباله های خود را در سطلهای زباله نایلون مشکی انداخته و از ریختن زباله ها داخل سطلهای زباله نایلون زرد یا سطلهای زرد رنگ درب قرمز خودداری نمایید و از هرگونه دستکاری سطل های درب قرمز بدلیل خطر وارد شدن سرسوزن های خونی و آلوده به دستها و پاها خودداری نمایید.
9- داشتن کارت همراه (جهت کنترل ورود و خروج توسط نگهبانی وسرو غذا) و پوشیدن فرم  لباس مخصوص همراه الزامی است. داشتن همراه بدون دستور پزشک معالج مورد قبول سازمان بیمه گر نبوده و پرداخت هزینه آن به عهده بیمار می باشد که در صورتحساب لحاظ خواهد گردید.(کارت همراه را از منشی بخش تحویل بگیرید)
10- ساعت ویزیت پزشکان از ساعت 9-11 صبح و ساعت ترخیص بعد از ساعت 12 می باشد . لطفا همراهان در ساعات ویزیت پزشکان جهت سهولت مراحل ویزیت و رفاه بیماران خود بخش بستری را ترک نمایند.
11- دفترچه درمانی بیمار در دسترس و داخل کشوی وی باشد.
12- ملاقات همه روزه از ساعت 15 الی 16 می باشد ، از آوردن اطفال زیر 6 سال به داخل بخش ها و همراه آوردن گلهای مصنوعی و طبیعی خودداری نمایید.
بخش نوزادان
1- اتاق نوزادان در انتهای بخش زنان و در بخش اطفال واقع شده است.
2- اتاق جهت استراحت مادران نوزادان بستری دربخش، انتهای بخش اطفال قرار دارد.
3- ورود افراد  متفرقه (بجز مادران) به اتاق نوزادان حتی در هنگام ملاقات نیز ممنوع می باشد.
4- از بردن هر گونه وسیله اعم از (دستمال کاغذی- پوشاک بچه و هر گونه خوراکی و ...) به اتاق نوزادان خودداری شود.
5- لطفا نظافت دستگاهها، اتاق نوزادان و اتاق مادران رعایت شود
6- در مورد نوزادان تازه متولد شده (ضمن تبریک قدم نورسیده) در عرض یک هفته پس از زایمان با در دست داشتن گواهی ولادت و شناسنامه و کارت ملی پدر و مادر به بلوک زایمان جهت  اقدام برای صدور شناسنامه مراجعه نمائید.
7- جهت صدور کارت واکسیناسیون و انجام اولین دوره تزریق واکسن های بدو تولد نوزاد و داشتن مشکل شیردهی نوزاد در شیفت صبح به خانم نرگس عسگری مسئول واکسیناسیون و شیردهی ، و در شیفت های عصر و شب به مسئول شیفت مراجعه نمایید. در ضمن بخش دارای دستگاه شیر دوش برقی نیز می باشد.
8- والدین گرامی جهت انجام آزمایش تست های تیروئیدی نوزادان از روز سوم تا پنجم تولد نوزادان به آزمایشگاه مرکزی شهرستان ابهر و ساکنین توابع به درمانگاههای بهداشتی و درمانی محل سکونت خود مراجعه نمایید.
9- شماره تلفن داخلی اتاق نوزادان 276 می باشد.
بخش اطفال
1- بخش اطفال در انتهای بخش زنان قرار گرفته است.
2- دفترچه اطفال بالای دو سال حتماَ باید عکس دار شود. در اطفال زیر دو سال کپی دفترچه مادر نیز علاوه بر فرزند الزامیست . کپی کارت رشد کودکان الزامی می باشد .
3- ورود به اتاق رگ گیری هنگام رگ گیری و نمونه گیری ممنوع می باشد.
4- خواهشمند است از دخالت در کارهای درمانی (تنظیم سرم و ...) خودداری شود.
5- از پهن کردن لباس در اتاق اطفال و بر روی شوفاژ خودداری شود، رخت پهن کن در کنار سرویس بهداشتی بخش موجود می باشد.
6- تخت بیمار توسط مسئول شیفت تعیین می گردد لطفا از جابجایی کودک خود بدلیل بوجود آمدن مشکل در ادامه درمان جدا خودداری نمائید.

7- در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی به مسئول بخش و در شیفتهای عصر و شب به مسئول شیفت مراجعه نمائید و در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهادی نیز بصورت حضوری در شیفتهای صبح به مسئول رسیدگی به شکایات(مسئول دفتر ریاست) و در شیفتهای عصر و شب  به سوپروایزر مراجعه نمائید و نظرات خود را به پیامک 3000722001612 SMS نمائید.

8- برای اطلاع از وضعیت بیمار و یا در صورت داشتن هر گونه مشکل بعد از ترخیص برای نوزاد ، با شماره تلفن های 3-02425279241 داخلی 275 یا 277 تماس بگیرید.
آرزوی کلیه پرسنل این بخش ، بازیافتن سلامتی و بهبودی کامل شما عزیزان می باشد. لطفا ما را در انجام هر چه بهتر ارائه خدمات بهداشتی با رعایت موارد فوق یاری نمائید.

با آرزوی سلامتی  . واحد اطفال