• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
بخش زنان و زایمان

معرفی بخشهای بستری

راهنمای آشنایی با قوانین و مقررات بلوک زایمان بیمارستان امید ابهر

مراجعه کنندگان محترم ضمن تشکر از انتخاب این بیمارستان جهت بستری – جراحی موارد ذیل را به اطلاع می رسانیم:
1-  همراه داشتن دستور پزشک تحت نظر دوران بارداری یا پزشک متخصص کشیک آن روز بیمارستان.
2-  همراه داشتن دفترچه بیمه با تاریخ معتبر و برگه کافی (در هنگام پذیرش و ترخیص) کارت شناسایی و یا کارت ملی.
3- حضور همسر برای خانم های باردار الزامی می باشد.
4- لیست بیمه های طرف قرارداد بیماران بستری به شرح ذیل می باشد: کپی دفترچه الزامیست.
نوع بیمه تامین اجتماعی تامین اجتماعی مشاغل آزاد خدمات درمانی کارمندی نیروهای مسلح عادی بانک سپه /بانک تجارت /  بانک ملی شرکت نفت بیمه آتیه سازان حافظ
بستری در بخش رایگان
کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ 10 % تعرفه غیر دولتی
کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ 10% تعرفه دولتی+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی 100%تعرفه دولتی و تخت بیمار رایگان+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی  رایگان
معرفینامه + کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ رایگان
کپی دفترچه+ معرفینامه از دکتر ذبیح الهی رایگان با ارائه معرفی نامه
5-  در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی به مسئول بلوک زایمان و در شیفتهای عصر و شب به پرسنل مامایی مراجعه نمایند و در صورت هر انتقاد و پیشنهادی نیز بصورت حضوری به مسئول واحد نگهبانی داخل سالن و یا به سوپروایزر مراجعه نمایید.
6-  در تمامی اماکن بیمارستان سکوت و آرامش خود را حفظ کنید از کشیدن سیگار در محیط بیمارستان جداً خودداری نمایید و از همراه آوردن گل های مصنوعی و طبیعی خودداری نمایید.
7-  یک نفر همراه بیرون بلوک زایمان بایستی حضور داشته باشد تا در صورت بروز موارد اورژانسی به وی اطلاع داده شود که شامل موارد (رضایت عمل جهت سزارین اورژانسی ، پوشاندن لباس نوزاد در صورت انجام زایمان طبیعی و ... ) می باشد.
8- انجام سزارین به صورت اختیاری در بیمارستان ممنوع می باشد.
9- مادران بستری در بلوک زایمان تحت نظر متخصص زنان کشیک همان روز می باشند.
10-  در حین تشکیل پرونده بستری در بلوک زایمان ، بایستی دو بسته پوشک بچه بزرگ و یک جفت دمپایی همراه بیمار باشد و مادر می تواند آبمیوه و سوپ مصرف نماید.
11- طول مدت بستری مادر بعد از زایمان ، در بلوک زایمان ، دو ساعت بعد از زایمان می باشد که پس از سپری شدن این مدت ، مادر همراه با نوزاد به بخش جراحی زنان منتقل می شود.
12- والدین گرامی جهت انجام آزمایش تست تیروئیدی نوزادان ، از روز سوم تا پنجم تولد نوزاد به آزمایشگاه مرکزی شهرستان ابهر و در توابع به درمانگاه های بهداشتی و درمانی محل سکونت خود مراجعه نمایید و نوزادان بستری در بیمارستان انجام می شود.
13- جهت صدور کارت واکسیناسیون و انجام اولین دوره تزریق واکسن های بدو تولد نوزاد و داشتن مشکل شیردهی نوزاد به خانم حسین پور ، خانم طاهری و خانم احمدی مسئول واکسیناسیون و شیردهی در شیفتهای صبح و در شیفتهای عصر و شب به پرسنل درمانی بخش جراحی زنان مراجعه نمایید در ضمن بخش زنان دارای دستگاه شیردوش برقی نیز موجود می باشد.
14- جهت گرفتن شناسه نوزاد: در زمان بستری مادر کپی مدارک (کپی شناسنامه پدر و مادر صفحه اول و دوم و کپی کارت ملی پدر و مادر پشت و رو)د تحویل بخش بستری مادر گردد و 4 روز پس از ترخیص با در دست داشتن اصل شناسنامه والدین به ثبت احوال مراجعه نماید.
15- برای اطلاع از وضعیت بیمار خود ، یا بروز هر گونه مشکل پس از ترخیص ، با شماره تلفن های 3-02435279241 داخلی 366 تماس حاصل فرمائید .                                                                                                     با آرزوی سلامتی . واحد بلوک زایمان