• ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
  • Monday, September 16, 2019
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت، ساعت 13:54
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۷/۱۲/۱

مراجعه کنندگان محترم ضمن تشکر از انتخاب این بیمارستان جهت بستری جراحی موارد ذیل را به اطلاع می رسانیم :

1-    با در دسترس داشتن دستور بستری و مراجعه به پذیرش در این بخش جهت دریافت خدمات درمانی بستری می شوید.

2-     همراه داشتن دفترچه بیمه با تاریخ معتبر و برگه کافی و کپی صفحه اول دفترچه، کارت شناسایی و یا کارت ملی (در هنگام پذیرش و ترخیص) الزامی می باشد.

3-    همراه داشتن کلیه آزمایشات و مدارک پزشکی قبلی و داروهای مصرفی فعلی در هنگام بستری جهت اطلاع پزشک و پرستار لازم می باشد.

4-    در هنگام بستری وسایل شخصی از جمله دمپایی، قاشق و چنگال و دستمال کاغذی را تهیه نماییدو از مصرف مشترک وسایل شخصی با سایر بیماران جدا خودداری کنید.

5-    در صورتی که بیمار بستری به سن قانونی نرسیده باشد یا در شرایط جسمی و روحی نا بالغ باشد، ولی(پدر) و یا قیم قانونی بیمار با در دسترس داشتن اسناد قانونی، باید در هنگام پذیرش جهت رضایت بستری و درمان حضور داشته باشد.

6-    بیماران اتاق عمل در هنگام مراجعه باید ناشتا باشند.

1-        لیست بیمه های طرف قرارداد بیماران بستری به شرح ذیل می باشد: کپی دفترچه الزامیست .

نوع بیمه

تامین اجتماعی

تامین اجتماعی مشاغل آزاد

خدمات درمانی کارمندی

نیروهای مسلح عادی

بانک سپه /بانک تجارت /  بانک ملی

شرکت نفت

بیمه آتیه سازان حافظ

بستری در بخش

کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ

10 % تعرفه غیر دولتی

کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ

10% تعرفه دولتی+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی

100%تعرفه دولتی و تخت بیمار رایگان+مابه التفاوت تعرفه دولتی و غیر دولتی

معرفینامه + کپی از صفحه اول دفترچه یک برگ

کپی دفترچه+ معرفینامه از دکتر ذبیح الهی

رایگان با ارائه معرفی نامه

7-    در تمامی اماکن بیمارستان سکوت و آرامش خود را حفظ کنید، از سیگار کشیدن در محیط بیمارستان جدا خودداری نمائید.

8-     در صورت کثیف شدن ملافه، روتختی و لباس بیمار به کمک بهیار مراجعه نمائید و در صورت عدم رسیدگی موارد را به اطلاع مسئول شیفت برسانید.

9-     کلیه بیماران و همراهان محترم زباله های خود را در سطلهای زباله نایلون مشکی انداخته و از ریختن زباله ها داخل سطلهای زباله نایلون زرد یا سطلهای زرد رنگ درب قرمز خودداری نمایید و از هرگونه دستکاری سطل های درب قرمز بدلیل خطر وارد شدن سرسوزن های خونی و آلوده به دستها و پاها خودداری نمایید.

10- داشتن کارت همراه (جهت کنترل ورود و خروج توسط نگهبانی و سرو غذای همراه توسط همکاران واحد تغذیه) و پوشیدن لباس مخصوص همراه الزامی است. داشتن همراه بدون دستور پزشک معالج مورد قبول سازمان بیمه گر نبوده و پرداخت هزینه آن به عهده بیمار می باشد که در صورتحساب لحاظ خواهد گردید.(کارت همراه را از منشی بخش تحویل بگیرید)

11- همراه بیمار به هیچ وجه در تخت بیمار استراحت نکند و در صورت خستگی نسبت به جابجایی با همراه دیگر اقدام نماید.

12- ساعت ویزیت پزشکان از ساعت 9-11 صبح و ساعت ترخیص بعد از ساعت 12 می باشد . لطفا در زمان ویزیت بیماران توسط پزشکان همراهان جهت تسریع در روند درمان بیماران خود بخش بستری را ترک نمایند.

13- دفترچه درمانی بیمار در دسترس و داخل کشوی وی باشد.

14- ملاقات همه روزه از ساعت 15 الی 16 می باشد ، از آوردن اطفال زیر 6 سال به داخل بخش ها و همراه آوردن گلهای مصنوعی و طبیعی خودداری نمایید.

15- دستشویی بیماران در نزدیکی درب ورودی قرار دارد، راهنمای شستشوی دست نیز بالای روشویی ها نصب گردیده است.

16- بدلیل مشترک بودن بخش میان بیماران آقا و خانم ، رعایت شئونات اسلامی از موارد مهم محسوب می شود.

17-  در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی به مسئول بخش و در شیفتهای عصر و شب به مسئول شیفت مراجعه نمائید و در صورت هر گونه انتقاد و پیشنهادی نیز بصورت حضوری در شیفتهای صبح به مسئول رسیدگی به شکایات(مسئول دفتر ریاست) و در شیفتهای عصر و شب  به سوپروایزر مراجعه نمائید و نظرات خود را به پیامک 3000722001612 SMS نمائید.

18- برای اطلاع از وضعیت بیمار بستری  و یا در صورت داشتن هر گونه مشکل بعد از ترخیص که  شامل:  (وجود درد در ناحیه جراحی،ترشحات از محل عمل جراحی و سوزش ادراری و ...)  که نوعی عفونت بیمارستانی محسوب می شود و باید تحت درمان آنتی بیوتیک و مراجعه مجدد به پزشک قرار گیرید و یا نحوه نگهداری سوند ادراری و سوند بینی معده ای بیمار ، نحوه تغذیه از طریق سوند بینی معده ای ، تهیه مواد غذایی میکس شده با مخلوط کن برای تغذیه بینی معده ای و ... نیاز به راهنمایی و کمک دارید با شماره تلفن های 3-02425279241 داخلی 290 یا 291 تماس حاصل فرمائید.

آرزوی کلیه پرسنل درمانی این بخش ، بازیافتن سلامتی و بهبودی کامل شما عزیزان می باشد. لطفا ما را در انجام هر چه بهتر ارائه خدمات بهداشتی با رعایت موارد فوق یاری نمائید.   درب خروج اضطراری در انتهای سالن بخش مردان قرار دارد .                                                                                                     با آرزوی سلامتی بخش بستری مردان