• ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت، ساعت 14:01
تاریخ بروزرسانی:۱۳۹۶/۲/۲۵

راهنمای بخش icu -بیمارستان امید ابهر

1-       پذیرش بیمار در ICU با دستور پزشکان متخصص و موافقت پزشک آنکال بیهوشی صورت می گیرد .

2-       موافقت پزشک بیهوشی بصورت تلفنی جهت پذیرش بیمار کفایت می نماید .

3-       تمام بیمارانی که توسط پزشکان متخصص بیمارستان به ICU فرستاده می شوند باید Order پزشک معالج داشته باشند .

4-     در صورت پذیرش بیماران بیمارستانهای دیگر جهت بستری در ICU ، پزشک پذیرش دهنده حداکثر ظرف 30 دقیقه از ورود بیمار به ICU بیمار را ویزیت می نماید . ظرف این مدت Order پزشک معالج بیمارستان دیگر قابل اجراست و در صورت تشخیص پرستار ICU ، پزشک اورژانس جهت ویزیت بیمار در ICU حاضر می شود .

5-     بیمار توسط پزشک معالج ویزیت روزانه می شود و در صورت تشخیص پزشک معالج ، مشاوره پزشک متخصص بیهوشی و یا ویزیت روزانه پزشک متخصص بیهوشی جهت بیمار انجام می شود .

6-       در صورت نیاز به CPR در بخش ICU ، کد 99 در بیمارستان اعلام می شود .

7-     در صورت اعلام کد 99 به ICU ، پزشک اورژانس ، سوپروایزر و تکنسین بیهوشی عضو تیم CPR در بخش ICU حاضر می شود و نیازی به حضور دیگر اعضای تیم نمی باشد .

8-در صورت نیاز به حضور پزشک معالج / بیهوشی / آنکال با تشخیص پزشک اورژانس ، توسط پزشک / سوپروایزر به پزشک متخصص اطلاع داده می شود و پزشک متخصص حداکثر ظرف مدت 30 دقیقه در بخش ICU حاضر می شود .